Konténerház - Luhu projekt Kínában

A "Luohu második vonalbeli virágkötészeti" projektet a China Construction Design Group Co., Ltd. és a GS Housing Design Institute közösen tervezte, és a China Geological Engineering Group és a GS Housing közösen készítette el.A projekt befejezése jelzi, hogy a GS-ház hivatalosan is EPC módba lépett.A tervezés, a beszerzés és a kivitelezés integrációjának fő jellemzőinek köszönhetően nyilvánvaló előnyei vannak a projekt építési ciklusának lerövidítésében, a projekt költségeinek csökkentésében és az összes fél vitáinak csökkentésében.A legnyilvánvalóbb előnye, hogy teljes mértékben átadhatja a tervezés vezető szerepét a teljes építési folyamatban, hatékonyan küszöbölheti ki a tervezés, a beszerzés és a kivitelezés közötti kölcsönös korlátozások és szétválasztások ellentmondásait, ami elősegíti a munka ésszerű konvergenciáját a különböző területeken. szakaszaiban biztosítják az építési időszak és költség hatékony ellenőrzését, és biztosítják, hogy a vállalkozás jobb befektetési hasznot érhessen el.

1
2

A projekt a Sencsen állambeli Luohu kerület déli részén található, a "virágkötészeti terület" arra a területre utal, ahol nincs egyértelmű hozzárendelés a két terület között.Ez a nyomornegyed három területből áll, amelyek teljes területe körülbelül 550 000 ㎡ és teljes építési területe körülbelül 320 000 ㎡, és 34 000 háztartást és 84 000 lakost foglal magában.

3
6

A projekt irodaterületből és kiállítóteremből áll, az irodaterület pedig egy kétszintes acélvázas épület, amely 52 szabványos házból, 2 szaniterházból, 16 járdaházból és 4 lépcsőházból áll;A kiállítóterem átriumos acélszerkezetű, külső üvegfüggönyfallal, felületére elektrosztatikus porszórással, 34 magasítóházból, 28 folyosómagasító házból és 2 WC-magasító házból áll.

4
7

A "Luohu második vonal nyomornegyedi reformja" projektet a China Construction Design Group Co., Ltd. és a GS Housing Design Institute közösen tervezte;Építészeti szempontból a lovagló épületek, udvarok és egyéb épületek stílusát adja be.ugyanakkor a színek és az új anyagok felhasználásával divatos épületcsoportot hozzon létre.Végül Luohu északi részén megjelenik a város fényes névjegykártyája.A város és a természet integrációja ennek a tervezésnek az egyik magja.

8
9

A projekt egybeépíti az irodát és a kiállítótermet, ami tökéletes, tömör hangulatot, tágas és világos kilátást igényel.Ezért a tervezők merész sárgát használnak az iroda külső falán, hét színben a sárga a legkáprázatosabb.Ez azt jelenti, hogy a projekt "sima és fényes, ragyogó", és illeszkedik a szürke kék színnel, hogy az egész projekt nyugodt legyen anélkül, hogy elveszítené a divatot.A projektet zöld árnyék veszi körül.A természetbe való jobb beilleszkedés érdekében a projektet álcázó színnel borítják.Az építészet és a természeti táj integrációja kényelmessé és csodálatossá teszi a testet és a lelket.

10
10

A projekt követelményeinek megfelelően a háztípus-választás átfogóbb, a korrózióállóság, a tömítés, a biztonságos telepítés és a szép megjelenés magas követelményeket támaszt.A 2,4 m-es magasítóházak, a 3M-es magasítóházak, a 3M-es folyosóházak, a WC-magasító házak, a 3M-es standard házak és a 3M-es házak + konzolos házak, valamint a teljes fürdőszoba és acélvázas modellezést mind cégünk biztosítja.Minden terméket előre gyártanak a gyárban, és a telepítés kényelmes.A szabványos alkatrészek felülete elektrosztatikus porszórt, nem szennyeződik.

11
12

Az iroda első emelete acélvázas, fa erezetű alumínium csővel;A második emeleten 7 kültéri erkély és edzett üveg korlátok találhatók. A kiállítóterem és az irodarész kiegészíti egymást;Az átrium acélszerkezetes, a tető pedig parapetes nyeregtető.Ugyanakkor fel van szerelve egy 3M magasító házzal, hogy tökéletesen kombinálható legyen az acélszerkezettel.A különféle élénk színek kombinációja növeli vitalitását, ugyanakkor kommerszebb hangulatot áraszt.

13
14

Mivel a projekt helyén dús az esővíz, a házak magasabb korrózió-, víz- és tömítőanyaggal rendelkeznek... Minden ház önálló belső vízelvezető rendszerrel rendelkezik.A csapadékvíz a tetőre hullik, és a profilos főgerenda alkotta árkon keresztül négy sarkon a csapadékvíz vezetékekbe kerül.Ezután az alsó sarokdarabokon keresztül az alapozó árokba vezetik, hogy megvalósítsák az esővíz hatékony összegyűjtését.

15
16

A kiállítóterem közepén található acélszerkezet szervezett belső vízelvezetést és dupla lejtős tetőt alkalmaz.A kiállítóterem első emeletén a négy oldalsó lejtős tető szervezett külső vízelvezetést alkalmaz, a kiállítóterem körül pedig kobra alakú színes acél esőcsővel van elrendezve az ereszcsatorna, amely nem csak a csapadékvíz összegyűjtését teszi teljessé, hanem megfelel a a vizuális szépség követelményei nagyobb mértékben.

_MG_3095
_MG_3126

Feladás időpontja: 31-08-21